Weston McKennie

Fotballspiller

Publisert: 25. juni 2021 / Endret: 25. juni 2021 Weston McKennie

Weston James Earl McKennie, bedre kjent under kallenavnet McKennie, er en amerikansk profesjonell fotballspiller som for tiden spiller som midtbanespiller for Serie A -klubben Juventus på lån fra Bundesliga -klubben Schalke 04, så vel som USAs landslag. I 2004 begynte han å spille fotball for lokallaget FC Phonix Otterbach. I syv år var han medlem av FC Dallas utviklingssystem, fra 2009 til 2016. I august 2016 meldte han seg inn i ungdomslaget Schalke 04. i Bundesliga. Han ble forfremmet til førstelagstroppen i mai 2017 og debuterte profesjonelt den 20. mai 2017. 29. august 2020 signerte han et ettårig lån med Serie A-siden Juventus, noe som gjorde ham til Juventus 'første og Serie A's sjette spiller fra USA.

Han har representert USA på internasjonalt nivå med mange unge lag, inkludert U17 og U20 landslag. Han mottok sin første seniorlagsoppringning til USAs vennskapskamp mot Portugal 14. november 2017, og scoret i sin debut. Hans første internasjonale assist kom mot Guyana i CONCACAF Gold Cup -åpningen i 2019. McKennie tjente det raskeste hat-tricket i amerikansk herrelandslagshistorie 12. oktober 2019, da han scoret tre mål på tretten minutter mot Cuba i en CONCACAF Nations League-kamp.

Tabell over Bio/Wiki

McKennie Lønn og formue:

McKennie lever som en profesjonell fotballspiller. Kontrakter, lønn, bonuser og påtegninger er alle inntektskilder for ham. I 2020 signerte han et ettårig lån med Serie A-klubben Juventus, og 3. mars 2021 signerte han en fireårskontrakt med Juventus for € 18,5 millioner, mer € 6,5 millioner i potensielle bonuser. Hans formue antas å være € 3 millioner, med en lønn på € 2,5 million. Han fikk en € 25 millioner markedsverdi.

terence crawford formue

Hva er McKennie kjent for?

• Vant årets president i USAs presidentvalg i fotball 2020
  • Juventus vant den italienske Super Cup 2020.
weston mckennie

McKennie -familien.
(Kilde: @ussoccer)

Hvor er McKennie fra?

McKennie ble født 28. august i 1998. Weston James Earl McKennie er hans fornavn. Hans hjemby er Little Elm, Texas, i USA. Tina McKennie og John McKennie var foreldrene hans da han ble født. I tillegg har han en yngre bror som heter John. Han er statsborger i USA. Hans forfedre er av afrikansk avstamning. Jomfruen er stjernetegnet hans.

Weston McKennie spilte for FC Dallas ungdomsoppsett fra 2009 til 2016.
(Kilde: @starlocalmedia)

McKennie Football Career Tidslinje:

• I 2004 begynte han å spille fotball for lokallaget FC Phonix Otterbach.
  • I syv år var han medlem av FC Dallas utviklingssystem, fra 2009 til 2016.
  • I august 2016 begynte han på ungdomslaget Schalke 04. i Bundesliga.
  • Han ble forfremmet til førstelagstroppen i mai 2017.
  • Han debuterte profesjonelt 20. mai 2017 som en erstatter i 77. minutt i et 1-1-oppgjør med FC Ingolstadt 04.
  • Han debuterte i september 2017 og signerte en femårskontrakt kort tid etter.
  • I en alder av 19 sementerte han plassen i Schalke første tropp i sesongen 2017-18. Han gjorde 25 opptredener i alle konkurranser i løpet av sesongen 2017-18.

Weston McKennie ble forfremmet til Schalke 04s første lag i 2017, etter å ha tilbrakt et år i klubbens akademi.
(Kilde: @releasetheknappen)

• Han forbedret sin posisjon i sesongen 2018-19, gjorde 33 opptredener for klubben og scoret to mål i alle konkurranser, inkludert hans første Champions League-mål i en 1-0 bortevinner over Lokomotiv Moskva.
  • Han gjorde totalt 28 opptredener for Schalke i Bundesliga denne sesongen, og scoret tre mål, og han gjorde også fire opptredener for laget i DFB-Pokal.
  • Etter George Floyds død i USA, tok han på seg et armbånd som leste Justice for George under et 1-0-tap for SV Werder Bremen 30. mai 2020.
  • August 2020 signerte han et ettårig lån med Serie A-siden Juventus, noe som gjorde ham til Juventus ’første og Serie A’s sjette spiller fra USA. Avtalen ble satt opp som et ettårig lån til en kostnad på € 4,5 millioner, med opsjon på forlengelse av lånet ved sesongslutt. Alternativet vil automatisk utløse og avtalen blir permanent hvis han tilfredsstiller angitte prestasjonsinsentiver. Avtalen vil være på 18,5 millioner euro i begge scenarier, med potensial til å skaffe ytterligere 7 millioner euro.

Weston McKennie kom til Juventus FC på lån fra Schalke 04 i august 2020.
(Kilde: @juvefc)

• Han hadde sin første pressekonferanse 7. september og fikk nummer 14.
  • 20. september debuterte han i ligaen for Juventus, og startet og spilte hele 90 minutter i en seier over Sampdoria.
  • I den andre kampen i gruppespillet debuterte han i Champions League for klubben, og kom inn i det 75. minutt av et 2-0 hjemmebanlag mot Barcelona.
  • 1. november scoret han sitt første mål for Juventus, og hjalp Alvaro Morata med åpningsmålet i en 4-1 seier over Spezia.
  • Han scoret sitt første mål for Juventus i en seier over Torino 5. desember.
  • Tre dager senere scoret han sitt første Champions League-mål for Juventus mot Barcelona, ​​et saksespark på volley som hjalp klubben hans med å vinne 3-0 og ende først i gruppen.
  • Han scoret et mål mot serielederne Milan i en 3-1 borte-triumf 6. januar 2021, som var Milanos første liganederlag på 27 kamper.
  • Han signerte en fireårskontrakt med Juventus 3. mars 2021 for € 18,5 millioner pluss € 6,5 millioner i potensielle bonuser.

Weston McKennie debuterte som internasjonal senior i november 2017 i en vennskapskamp mot Portugal.
(Kilde: @schalke04)

McKennie International Career:

• Han har representert USA på flere unge nivåer, inkludert U17 og U20 landslag.
  • Han mottok sin første seniorlagsoppringning til USAs vennskapskamp mot Portugal 14. november 2017, og scoret i sin debut.
  • Hans første internasjonale assist kom i en 4-1-triumf over Guyana i CONCACAF Gold Cup-åpningen i 2019.
  • 30. juni 2019 scoret han det eneste målet for USA i en 1-0-seier over Curacao i kvartfinalen i Gold Cup. I semifinalen mot Jamaica scoret han sitt andre mål i det 19. minutt.
  • McKennie tjente det raskeste hat-tricket i amerikansk herrelandslagshistorie 12. oktober 2019, da han scoret tre mål på tretten minutter mot Cuba i en CONCACAF Nations League-kamp.